Kom erachter welke baan bij jou past

Een baan die perfect bij je past: wie wil dat nou niet? Toch zijn er veel mensen die niet goed weten wat voor werk ze leuk vinden. Of wat nou goed past bij hun kwaliteiten. Daarom helpen de loopbaanadviseurs van Werkcentrum Noordoost-Brabant jou om meer inzicht te krijgen in jouw talenten en kwaliteiten. Ook kijken we wat voor type bedrijf en sector bij jou past.

Bij Werkcentrum Noordoost-Brabant is loopbaanadvies altijd maatwerk. We vinden het namelijk belangrijk dat jij een advies krijgt waar je écht verder mee komt. Wil jij ook stappen zetten in jouw loopbaan? Volg dan onderstaand stappenplan. Voordat je het weet heb jij jouw droombaan gevonden!

Stappenplan: vind je ideale baan

  1. Neem contact op met Werkcentrum Noordoost-Brabant. Dat kan telefonisch, per mail of door het contactformulier op onze website in te vullen. Geef aan dat je graag loopbaanadvies wil.

  2. Vervolgens nemen onze gespecialiseerde adviseurs contact met je op en zorgen ervoor dat er een loopbaanadviseur aan je wordt gekoppeld.

  3. Jouw loopbaanadviseur plant een intakegesprek met je in. Zo krijgt jouw adviseur een beter beeld van jouw huidige situatie en waar je graag naartoe wilt. Dit gesprek kan online of op locatie plaatsvinden, wat jij het fijnste vindt.

  4. Aan de slag! Jouw loopbaanadviseur kijkt samen met jou hoe we het beste inzicht krijgen in jouw talenten en wensen. We hebben hiervoor diverse methoden. Zo maken we gebruik van verschillende beroepentesten, maar het kan ook zijn dat je aan de slag gaat met het maken van opdrachten. Alles om ervoor te zorgen dat je beter inzicht krijgt in wat bij jouw past!

  5. Droombaan gevonden! Je hebt nu inzicht in wat bij je past. Veel mensen gaan hier vervolgens zelf aan de slag met solliciteren. Heb je daar ook nog hulp bij nodig? Of is er misschien omscholing of een leerwerktraject nodig? Dan helpen we je ook daarbij of verwijzen we je door naar de juiste instantie.

  6. Aan het werk… En dan is het eindelijk zover, je bent aan het werk bij een baan die perfect bij jou past! Dat noemen wij een succesverhaal, want dát is waar wij vanuit Werkcentrum Noordoost-Brabant ons elke dag voor inzetten. Wil je meer succesverhalen lezen? Bekijk dan: Succesverhalen: ervaringen uit de praktijk.

Wie kan er bij Werkcentrum Noordoost-Brabant terecht?

Wij zijn er voor iedereen in de regio Noordoost-Brabant die op zoek is naar zijn of haar droombaan. Je huidige situatie is daarbij niet van belang. Of nu werkeloos bent of nog in een baan zit (die je niet leuk vindt). Of je net van school komt, of misschien wel een student bent die binnenkort is afgestudeerd. Of dat je juist al jaren werkervaring hebt, maar na je 50e graag een carrièreswitch wilt maken: wij helpen jou een stapje dichterbij naar een baan die perfect bij je past!

Contact met een loopbaanadviseur

Wil jij ook achterhalen welke baan bij jou past? En daarbij gratis advies van een loopbaanadviseur? Of heb je nog vragen over het vinden van jouw ideale baan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze loopbaanadviseurs helpen je graag verder.

.