Krijg meer inzicht met een beroepskeuzetest

Ben je op zoek naar een (andere) baan, maar weet je niet welk beroep bij je past? Dan is het handig om een beroepentest te doen. Met zo’n test krijg je namelijk beter inzicht in je gedrag, talenten en valkuilen. En daarnaast laat het zien welke beroepen bij je passen. Zo kun je gericht op zoek gaan naar een nieuwe baan!

Professionele en uitgebreide begeleiding

Via Werkcentrum Noordoost-Brabant kun je een professionele en uitgebreide beroepskeuzetest doen waar je echt iets aan hebt. Bij ons doe je daarom niet alleen een test, je krijgt óók altijd advies van een professionele loopbaanadviseur. Een test alleen zegt namelijk niet zoveel. Onze loopbaanadviseur zet jouw vraag centraal en kijkt vervolgens hoe we jou het beste kunnen helpen. En misschien is dat wel niet met een beroepskeuzetest, maar krijg je ook door een gesprek met je loopbaanadviseur ook al goed inzicht in welk beroep bij je past.

Bij Werkcentrum Noordoost-Brabant zijn diverse onafhankelijke loopbaanadviseurs aangesloten die jou kunnen helpen met een beroepskeuzetest en loopbaanadvies. Zij hebben jarenlange ervaring met het afnemen van beroepskeuzetesten. Die kennis gebruiken ze graag om jou verder te helpen naar een volgende stap in jouw loopbaan!

Hoe werkt het afnemen van een beroepskeuzetest?

Voordat je een beroepskeuzetest kunt doen, plannen we eerst een kort intakegesprek. Dat kan digitaal of fysiek, wat jij het liefste wil. Samen met jou kijken welke test het beste bij jouw vraag en situatie past.

Vervolgens ga je aan de slag met het maken van de test. Daarna bespreek je samen met jouw loopbaanadviseur welke baan (of leerwerktraject) het beste bij je past. Ook kijken we welke stappen je misschien nog moet zetten voor die ideale baan. Zoals bijvoorbeeld het volgen van een opleiding of cursus. Uiteraard helpen we je ook daarbij! Daarnaast kennen we veel werkgevers in onze regio, dus kunnen we ook meteen bemiddelen als je ergens aan de slag wilt.

Kortom: bij Werkcentrum Noordoost-Brabant krijg je altijd een advies op maat.

Jouw vraag staat bij ons centraal.

Gratis beroepskeuzetest

Een beroepskeuzetest, inclusief loopbaanadvies is bij Werkcentrum Noordoost-Brabant altijd gratis. Waarom? Wij worden onder andere gesteund door (lokale) overheden, zoals jouw gemeente. Maar ook door andere instanties zoals de vakbonden en het UWV in onze regio. En daar profiteer jij van: professionele loopbaanbegeleiding zonder dat je daarvoor hoeft te betalen!

Meld je nu aan voor de beroepskeuzetest.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Voor iedereen in Noordoost-Brabant!

Werkcentrum Noordoost-Brabant is er voor iedereen die in de regio Noordoost-Brabant woont. Of je nou werkzoekend bent of al bij een organisatie werkt. Of je net van school afkomt en nog geen werkervaring hebt of dat je op je 60e een carrière switch overweegt: wij zijn er voor iedereen.

Contact met een loopbaanadviseur

Wil jij ook een beroepskeuzetest doen? En daarbij gratis advies van een loopbaanadviseur? Of heb je nog vragen over het doen van een beroepskeuzetest? Neem dan gerust contact met ons op. Onze loopbaanadviseurs helpen je graag verder.

085 130 6470 info@werkcentrumnoordoostbrabant.nl