Werkcentrum Noordoost-Brabant is hét platform voor werk, opleiding en personeel in Noordoost-Brabant. Bij Werkcentrum Noordoost-Brabant kunnen werkgevers, werknemers en werkzoekenden terecht met al hun vragen over werk en personeel. Dat bespaart een hoop zoekwerk! Met Werkcentrum Noordoost-Brabant bieden we hulp en advies gericht op jouw vraag

Vragen over werk, opleiding of personeel

Werkgevers, werknemers en werkzoekenden hebben geregeld vraagstukken op het gebied van werk, opleiding of personeel. Maar, als je een vraag hebt, waar begin je dan? Er zijn zoveel organisaties en zoveel plekken waar je terecht zou kunnen. Wat is dan de beste keuze? Om je daarbij te helpen is Werkcentrum Noordoost-Brabant opgericht. Werkcentrum Noordoost-Brabant is de voordeur waar je kunt aankloppen met jouw vraag.

De beste oplossing voor jou

Zodra jij jouw vraag hebt gesteld, kijken wij waar en bij wie je het beste terecht kunt. De ene keer wordt je vraag direct behandeld door één van onze adviseurs. De andere keer verwijzen we je door naar één van onze partners. Ongeacht de vraag die jij stelt, hebben wij maar één doel: de beste oplossing voor jouw vraag vinden en zorgen dat jij niet verstrikt raakt in de wirwar van instanties in de regio.

Neem contact op

Heb jij een vraag over werk, opleiding of personeel? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op, dan gaan onze adviseurs op zoek naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

info@werkcentrumnoordoostbrabant.nl 085 130 6470