Wij zijn er voor werkgevers, werkzoekenden en werkenden met vragen over werk, opleiding of personeel. Voorbeelden van vraagstukken waarmee je bij ons terecht kunt, zijn:

Voor werkgevers

Wist je dat je door middel van het om- of bijscholen van jouw personeel jouw personeelstekort kunt tegenaan? En dat je daarnaast zorgt voor blije medewerkers die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen?

Meer informatie over bijscholing van personeel

Ook jij wil als werkgever het beste uit je mensen halen. Het verder professionaliseren van je personeelsbeleid gericht op duurzame inzetbaarheid draagt daar aan bij. Bijvoorbeeld door het invoeren van een moderne gesprekscyclus, trainingen voor leidinggevenden of het creëren van een gezonde en aantrekkelijke werkomgeving.

Meer informatie over duurzame inzetbaarheid

Heb jij een overschot aan personeel? En wil jij hen aan (duurzaam) nieuw werk helpen? Wij begeleiden je met je vraagstuk rondom werk naar werk.

Voor werknemers

Heb je het gevoel dat je alles op je werk al een keer gedaan hebt? Verveel je je en tel je de dagen af naar het weekend? De kans is groot dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging.

Meer informatie over carrièreswitch

Je bent werkzaam bij een organisatie, maar hebt te horen gekregen dat je contract niet wordt verlengd. Dat is natuurlijk heel erg jammer. Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van je mogelijkheden en het vinden van nieuw, passend werk.

Meer informatie over het vinden van nieuw werk

Je wilt je verder ontwikkelen. Maar welke mogelijkheden heb je daarvoor? Wij begeleiden je graag.

Meer informatie over omscholing

Voor werkzoekenden

Je bent op zoek naar een nieuwe baan. Wil je je daar misschien wel voor omscholen, om zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Dan vraag je je natuurlijk af of hier subsidies of andere mogelijkheden voor zijn.

Meer informatie over subsidies voor omscholing

Het vinden van werk dat bij je past is geen makkelijke klus. Waar word je nou écht gelukkig van? Onze loopbaanadviseurs denken graag met je mee.

Meer informatie over loopbaanadvies

Bij solliciteren voor een nieuwe baan komt veel kijken. Denk aan een goede sollicitatiebrief schrijven, je kennismakingsgesprek voorbereiden en onderhandelen over salaris. Hulp nodig? Werkcentrum Noordoost-Brabant staat voor je klaar.

Meer informatie over solliciteren

Meer weten? Neem contact op

Bovenstaande vragen zijn slechts een greep uit onze dienstverlening. Wij helpen je namelijk met ál je vragen over werk, opleiding of personeel. Staat je vraag er niet tussen, of wil je direct advies van een adviseur? Neem contact op!

085 130 6470 info@werkcentrumnoordoostbrabant.nl