Loopbaanadvies van een specialist

Ben je je baan kwijtgeraakt en ben je op zoek naar ander werk? Of zit je juist al jaren in dezelfde baan, maar wil je graag iets anders maar weet je niet zo goed wat? We zien veel mensen die graag een andere baan willen, maar niet zo goed weten welke baan bij hun past. Of wat de mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld omscholing.

Geldt dat ook voor jou? Neem dan contact op met onze loopbaanadviseurs. Bij Werkcentrum Noordoost-Brabant krijg je namelijk professioneel én gratis loopbaanadvies.

Met behulp van onze loopbaanadviseurs krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Zit ik bij mijn huidige baan nog wel op mijn plek?
 • Welke beroepen passen het beste bij mij?
 • Wat zijn mijn talenten?
 • Is het nodig dat ik me ga omscholen?
 • Welke beroepen is veel vraag naar?

Zo krijg je niet alleen meer duidelijkheid wat bij jou past, maar ben je ook beter voorbereid op een eventuele overstap naar een andere baan.

Hoe werkt gratis loopbaanadvies via Werkcentrum Noordoost-Brabant?

 1. Neem contact op met Werkcentrum Noordoost-Brabant. Dat kan telefonisch, per mail of door het onderstaande formulier op onze website in te vullen.
 2. Vervolgens nemen onze gespecialiseerde adviseurs contact met je op en zorgen ervoor dat er een loopbaanadviseur aan je wordt gekoppeld.
 3. Jouw loopbaanadviseur plant een intakegesprek met je in. Zo krijgt jouw adviseur een beter beeld van jouw huidige situatie en waar je graag naartoe wilt. Dit gesprek kan online of op locatie plaatsvinden, wat jij het fijnste vindt.
 4. Aan de slag! Jouw loopbaanadviseur kijkt samen met jou hoe we het beste inzicht krijgen in jouw talenten en wensen. We hebben hiervoor diverse methoden. Zo maken we gebruik van verschillende beroepskeuzetesten, maar het kan ook zijn dat je aan de slag gaat met het maken van opdrachten. Alles om ervoor te zorgen dat je beter inzicht krijgt in wat bij jouw past.
 5. Solliciteren op jouw droombaan. Je hebt nu inzicht in wat bij je past. Veel mensen gaan hier vervolgens zelf aan de slag met solliciteren. Heb je daar ook nog hulp bij nodig? Wil je graag tips bij het schrijven van een sollicitatiebrief of het voeren van een sollicitatiegesprek? Of is er misschien omscholing of een leerwerktraject nodig? Dan helpen we je ook daarbij of verwijzen we je door naar iemand die jou daarbij kan helpen.
 6. En als laatste stap: aan het werk bij jouw droombaan! Oftewel, je bent aan het werk bij een baan die perfect bij jou past en waar jij met plezier naartoe gaat. Dat noemen wij een succesverhaal, want dát is waar wij vanuit Werkcentrum Noordoost-Brabant ons elke dag voor inzetten.

Vraag nu een gratis loopbaanadvies aan

Vul je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Maatwerk loopbaanadvies

Bij Werkcentrum Noordoost-Brabant is loopbaanadvies altijd maatwerk. We vinden het namelijk belangrijk dat jij een advies krijgt waar je écht verder mee komt. Wil jij ook stappen zetten in jouw loopbaan? Volg dan onderstaand stappenplan. Voordat je het weet heb jij jouw droombaan gevonden!

De loopbaanadviseurs van Werkcentrum Noordoost-Brabant

Bij Werkcentrum Noordoost-Brabant zijn diverse onafhankelijke loopbaanadviseurs aangesloten die jou kunnen helpen met een beroepskeuzetest en loopbaanadvies. Zij hebben jarenlange ervaring met het afnemen van beroepskeuzetesten. Die kennis gebruiken ze graag om jou verder te helpen naar een volgende stap in jouw loopbaan!

Wie kan er bij Werkcentrum Noordoost-Brabant terecht?

Wij zijn er voor iedereen in de regio Noordoost-Brabant die op zoek is naar zijn of haar droombaan. Je huidige situatie is daarbij niet van belang. Of nu werkloos bent of nog in een baan zit (die je niet leuk vindt). Of je net van school komt, of misschien wel een student bent die binnenkort is afgestudeerd. Of dat je juist al jaren werkervaring hebt, maar na je 50e graag een carrièreswitch wilt maken: wij helpen jou een stapje dichterbij naar een baan die perfect bij je past!

Contact met een loopbaanadviseur

Wil jij ook gratis loopbaanadvies van één van onze specialisten? Of heb je een andere vraag aan onze loopbaanadviseurs? Neem dan gerust contact met ons op. Onze loopbaanadviseurs helpen je graag verder.

085 130 6470 info@werkcentrumnoordoostbrabant.nl