Doe dan mee met het project “Flexibel werken naast uw AOW”, waarbij we gepensioneerden in contact brengen met bedrijven én waarbij we achterhalen wat u belangrijk vindt in een baan naast uw AOW.

Wat houdt het project “Flexibel werken naast de AOW” precies in?

We zien steeds vaker dat gepensioneerden graag nog een paar uren in de week willen werken, maar dat ze niet altijd weten waar te beginnen. Tegelijkertijd is er in onze regio sprake van een flinke arbeidskrapte. Oftewel, er zijn veel meer banen dan werknemers. Daarom zijn we in Noordoost-Brabant een project gestart waarbij we gepensioneerden in contact proberen te brengen met bedrijven.

We zijn benieuwd wat uw wensen en behoeften zijn rondom werken naast de AOW. Want wanneer wij beter weten wat voor u belangrijk is, kunnen we ons project daarop afstemmen. Door op zoek te gaan naar geschikte werkgevers die met dit project willen meedoen bijvoorbeeld.

We zouden het daarom erg fijn vinden als u met ons meedenkt. Er zijn op dit moment meerdere acties uitgezet om te achterhalen wat u belangrijk vindt. Zo hebben we een inloopdag, nemen we enquêtes af en houden we interviews. Meedoen hieraan is uiteraard geheel vrijwillig.

Meer weten over dit project?

Dit project wordt uitgevoerd door Noordoost Brabant Werkt (een samenwerkingsorganisatie van verschillende overheidsorganisaties) en Werkcentrum Noordoost-Brabant (het platform voor vragen over werk, personeel en scholing).

Contact over flexibel werken naast de AOW

Wilt u meedoen met dit project? Of wilt u graag meer weten over flexibel werken naast de AOW? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

085 130 6470 info@werkcentrumnoordoostbrabant.nl