Waarom technische én sociale innovatie?

Als je met jouw bedrijf innovatiesucces wil bereiken, is een goede balans tussen mens en techniek essentieel. Technologische innovatie kan nu eenmaal niet zonder sociale innovatie. Je kunt de nieuwste machines in huis hebben, maar als je personeel dit niet toe kan passen in processen, producten en diensten, kom je nergens. De mens is dus van grote invloed op innovatiesucces.

Wil jij binnen je organisatie aan de slag met de balans tussen technische en sociale innovatie? Maak dan gebruik van de voucher ‘technische en sociale innovatie’ die we aanbieden aan bedrijven in onze regio. Hiermee kun je de balans tussen mens en machine aanbrengen of verbeteren waardoor jouw werknemers en technische aspecten goed op elkaar afgestemd zijn en innovatiesucces binnen handbereik ligt.

Wat houdt de voucher ‘technische en sociale innovatie’ in?

De vouchers voor technische en sociale innovatie hebben een maximale waarde van €20.000,-. Hierbij betaal je slechts 25% zelf. Daarnaast wordt alle administratie je uit handen genomen, zodat jij volledige focus hebt op het resultaat.

De voucher kan gebruikt worden om concreet aan de slag te gaan met innoveren en het vinden van de juiste balans voor innovatiesucces. Denk hierbij aan:

  • Het creëren van bewustwording rondom innovatie binnen jouw bedrijf
  • Ophalen van je hulpvraag en dit omzetten naar een plan op maat
  • Workshops en trajecten op het gebied van leiderschap en ontwikkeling

Waarom is deze subsidie beschikbaar gesteld?

Deze subsidie wordt beschikbaar gesteld door Noordoost Brabant Werkt (partner van Werkcentrum Noordoost-Brabant) en Stichting Ontwikkelfonds Levensmiddelenindustrie. Hun doel? Dat bedrijven in onze regio verder professionaliseren op het gebied van technische en sociale innovatie. We vinden het belangrijk dat bedrijven in Noordoost-Brabant zich blijven ontwikkelen. Met deze vouchers helpen we bedrijven om aandacht te besteden aan technische en sociale innovatie op de werkvloer en innovatiesucces te realiseren.

Gebruik maken van deze subsidie?

Wil je hier gebruik van maken? Neem dan gerust contact met ons op. We plannen graag een intake gesprek met je in en kijken dan samen naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

085 130 6470 info@werkcentrumnoordoostbrabant.nl